Fysik

fysik noter

26. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej!!!
Er der nogen som har nogle fysik noter eller eksamen spørgsmål,for at jeg kan se hvordan eksamen ser ud. Jeg går i 1r, obligatorisk niveau.

Jeg vil gerne også spørge, hvad er de vigtigste man kan komme op i fysik eksamen? Og hvad skal man gøre, hvis man vil få en høj karakter?
På forhånden tak.

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2003 af MarieBS (Slettet)

Da jeg var til årsprøve i fysik efter 1.g, kom jeg op i Resisstorer. Så vidt jeg husker, gik det mest ud på at fortælle noget om serie-/parallelkoblinger, indre resistans samt at udlede Ohms lov.

Der er ikke ret mange andre guldkorn end at du må læse godt på det. Det er nemmest at lave en god præstation hvis du har følelsen af at have styr på stoffet. Når du trækker spørgsmålet får du både en hovedemne og nogle underspørgsmål. D.v.s. dispositionen er faktisk næsten lavet for dig. For det meste er det klogest at holde sig til det som der er foreslået i spøgsmålet at du kan komme ind på.
Som du sikkert ved bedømmer lærer og censor både ud fra hvor meget rigtigt du har sagt, og hvor selvstændig du har været. At være selvstændig betyder i den sammenhæng at have initiativet og føre ordet. Det trækker derfor ikke nødvendigvis ned i selvstændigheden at følge de vejledende spørgsmål slavisk.

Skriv et svar til: fysik noter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.