Matematik
Integral regning
26. januar 2005 af
suyxguck (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af hvordan man skal løse de to integraler:
S(2x*e^((x^2)-1)dx=19,72
nedre grænse=0, øvre grænse=2
S((x^2-2x+1)/((1/3)x^3-x^2+x))dx=2,20
nedre grænse=1, øvre grænse=3
S(2x*e^((x^2)-1)dx=19,72
nedre grænse=0, øvre grænse=2
S((x^2-2x+1)/((1/3)x^3-x^2+x))dx=2,20
nedre grænse=1, øvre grænse=3
Skriv et svar til: Integral regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
