Engelsk

rettes kom nuu:D

14. december 2009 af katarina08 (Slettet)

We had been everywhere and we couldn’t find a way out. My friend start to cry and I comforted him. We had walk in a half hour and we were very tried. I told my friend that we don’t die here and we come out suddenly! He stopped cry, and we talk and fall too sleep. When we wake up we were very thirsty and hungry. We took some water from the gross sea and it teats clammy.
We walk and walk but we couldn’t find a way out, now we were very hungry. Suddenly my friend fall down and I got a choke I didn’t know what I shut do
 

PS.... vær sød har brug for det den skal gives imorgen!!! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af Isomorphician

start = started

walk in a half = walked for half an

tried = tired

don't die here = were not going to die here

we come out suddenly = we suddenly were out

stopped cry = stopped crying

we talk = we talked

fall to sleep = fell asleep

we wake = we woke

gross sea and it teats clammy = ????

walk and walk = walked and walked

fall down = fell down

shut = should


Svar #2
14. december 2009 af katarina08 (Slettet)

tusind tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2009 af rakijovic

Gross sea....mon der menes 'stor sø' (big lake), og så har Kata bare tænkt i tyske baner (grosses Loch)?

'It tasted clammy' -- formentlig "Danglish" 'for "det smagte klamt". Med lidt god vilje kan man måske slippe afsted med at bruge clammy her, men mon ikke 'it tasted awful' er et bedre bud?

NB forskellen i betydning og udtale i shut/should.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: rettes kom nuu:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.