Det internationale område (DIO)

DIO POWERPOINT TIL LÅN? :) Please

15. december 2009 af Mariahhx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Så er det blevet tid til en DIO eksamen.

Jeg  ville høre om der skulle være nogle evt. fra sidste år (eller måske allerede i  år) der har været oppe til eksamen.

Egentlig er jeg ikke i tvivl om hvad powerpointet skal indeholde, men jeg ville være MERE end taknemmelig, hvis nogle gad og sende deres powerpoint's til inspiration.

Jeg er på nuværende tidspunkt færdig med min, men er   o v e r h o v e d e t   ikke sikker på det er rigtigt, eftersom vi hverken har haft mulighed for vejledning eller spørgertime :/


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. juni 2010 af abehund (Slettet)

Hey. Gik din eksamen godt ?  i såfald, kan jeg så låne din powerpoint? :b jeg skal op i morgen og er overhvedet ikke sikker på hvad der skal gøres. :s


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. juni 2010 af Henrik12345 (Slettet)

heey :) gik det godt til eksamen ?:) jeg er også lidt på herrens mark over det her DIO-eksamen og jeg skal op på torsdag :)

Du kunne evt ikke låne dit powerpoint ud ? :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. juni 2010 af abehund (Slettet)

 TIl Henrik12345:

Jeg vil lige sige at jeg droppede powerpointen, og valgte at lave en lille oversigt over hvad min fremlæggelse ville omhandle, som jeg gav til lærer og censor. Og det gik helt fint (fik 10). Så slap jeg for at stå op, og sad i stedet ved bordet, hvilket gjorde dialogen lidt bedre. Hvis du har nogle spørgsmål kan jeg godt prøve at svare på dem. tror ikke Mariahhx kommer til at svare :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
07. juni 2010 af Henrik12345 (Slettet)

heej :) tak for dit svar :) har fået at vide, at vi kan sidde med vores bærbar nede ved bordet :)

Det kunne sikkert også virke :) har ikke tid til at lave noget om nu her synes jeg, da jeg skal op i spansk i morgen :S det ligger lidt roddet :) men det var da ellers en god ide det med din :)


Brugbart svar (2)

Svar #5
07. juni 2010 af abehund (Slettet)

 No problem.

Vi fik det anbefalet af vores lærer fordi skolens IT-system sucks. Men hvis du sidder med din bærbar ved bordet fungerer det jo på samme måde som mine talekort eller hvad man kalder dem, så det skal nok gå godt. :) 

Held og lykke.


Brugbart svar (2)

Svar #6
09. juni 2010 af Henrik12345 (Slettet)

okay :) kom dit oplæg ikke til at handle en del om opgaven, hvor du lidt gentager de metoder som du har brugt i opgaven ? gentog du f.eks. ting som du allerede havde nænt i opgaven med hvorfor du havde valgt emnet og sådan ?


Brugbart svar (2)

Svar #7
09. juni 2010 af abehund (Slettet)

 Jo, oplæget kom overvejende til at handle om opgaven, da det jo også er opgaven der skal tage udgangspunkt i. Men jeg sagde self. ikke ordret hvad der stod i opgaven. 

under metoder lagde jeg vægt på det med informationsindsamlig - og derefter råde over en masse information oppe i hovedet. Det var også det vi gjorde i erhvervscase, med at få overdrevet meget info, som derefter skulle fokuseres ned til de problemstillinger opgaven nu handlede om. 


Skriv et svar til: DIO POWERPOINT TIL LÅN? :) Please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.