Matematik

Enheder i fysik.

16. december 2009 af Husse* (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der er skarpe til enheder i fysik :D ?

Følgende data er givet for en bil: m =800 kg, c=2,8·10^3 Ns/m og k=20·?10?^3 N/m
Følgende data er givet for underlaget bilen kører på: A=0,1m og bølgelængden λ=15,0m
 

a=c/m= (2.8·10^3 Ns/m)/(800 kg)=3.500000000
b=k/m=(20.0·10^3 N/m)/(800 kg)=25.00000000
F=(k·A)/m=((20.0·10^3 N/m)·(0.1m))/(800 kg)=2.500000000
ω=(2π·v)/λ=(2·π·(150 km/t·3.6))/(15.0 m)=72.00000000π
 

Nogen der kan gennemskue hva enhederne bliver her :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2009 af NejTilSvampe

 a = Ns/(m*kg)

b = N/(m*kg)

F = N*m/(m*kg) m går du med hinanden og du får N/kg

ω = km/(t*m)  <-- skal muligvis ændre præfixer idk...


Skriv et svar til: Enheder i fysik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.