Matematik

Sider og vinkler i trekant

17. december 2009 af 282726 (Slettet)

Jeg har en trekant ABC, hvor jeg kender vinkel A og vinkel C og så b. Jeg skal finde a

god jul :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af mathon

      a = sin(A)·b/sin(A+C)

................

sin(B) = sin(180º- (A+C)) = sin(A+C)      supplementvinkler har samme sinusværdi


Skriv et svar til: Sider og vinkler i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.