Matematik

omregning

30. december 2009 af volume (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan omregner man  gram om til kilo og cm3 og til decimeter.

det her eks 0,6g/cm3    divisions stregen betyder pr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2009 af MN-P (Slettet)

1 kg = 1000g

Antal gram deles med 1000 for at gå antal kg

Jeg går ud fra at det er kubikdecimeter (dm3) du mener

1 dm3=1000 cm3

Antal cm3 deles med 1000 for at få antal dm3

0,6g/cm3

Da 1 dm3=1000cm3 er 0,6 g/cm3=0,6*1000g/dm3 =600g/dm3

600g=600/1000 kg =0,6 kg

600g/dm3=0,6 kg/dm3

0,6g/cm3=0,6 kg/dm3


Svar #2
30. december 2009 af volume (Slettet)

tak Mn-p


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.