Matematik

Fra danske kr. til svenske (kurs) Hjælp please

07. januar 2010 af Petereter (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Opgaven lyder:

Prisen for de 7 Toblerone-stænger er opgivet i svenske, danske, norske og US-dollar

SAS-pris: Svenske kr. 55, danske kr. 45, norske kr. 50 og 8 USA Dollar eller amerikanske:)

A) Hvilken kurs har SAS brugt ved omregningen fra danske til svenske kroner?

Jeg har prøvet selv, men ved ikke om det er rigtigt:

45 kr. = 55 svenske

1 kr. = 55:45= 1.22 eller 1.20 svenske

100 kr. = 120 svenske

Kursen er således 120, men ved ikke om det er rigtigt

Håber der nogen der lige vil give en hjælpende hånd...


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af NejTilSvampe

 Hvorfor runder du af ved 1.22 ? du skal ikke runde af der. Men din fremgangsmåde er korrekt.

55/45 * 100 = 122,22

100dkr = 122,22skr


Svar #2
07. januar 2010 af Petereter (Slettet)

Mange tak for din hjælp:)


Skriv et svar til: Fra danske kr. til svenske (kurs) Hjælp please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.