Fysik

erstatningsresistans

07. januar 2010 af birthe_non (Slettet)

Jeg skal finde erstatningsresistansen fra punktet A til B, er det rigtigt det jeg har gjort her:

Der gives:

U = 7,4 V

R1 = 20,4 ?

R2 = 8,4 ?

R3 = 7,6 ?

Jeg regner

1/R= 1/R1 + 1/R2

1/R= 1/8.4Ω + (1/7.3Ω + 20.4Ω) ???
 

Vedhæftet fil: erstatning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2010 af Oistein (Slettet)

hmm... jeg kan ikke se noget i vedhæftningen.

Kan du evt. lige hurtigt skitsere kredsløbet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2010 af mathon

du fik svar
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=786496


Skriv et svar til: erstatningsresistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.