Matematik
15.000 dhs dirham i dubai = danske kr ??
15.000 dhs dirham i dubai=danske kr??? håber der er nogen der kan hjælpe
Svar #1
09. januar 2010 af Freeclimber (Slettet)
http://www.google.dk/search?hl=da&safe=off&q=15.000+aed+in+dkk&meta=&aq=f&oq= det er dog kun vejledende
Svar #2
09. januar 2010 af MN-P (Slettet)
Find kursen for dirham i dubai i en af bankernes hjemmesider.
Kurs *15000/100 giver danske kr
Skriv et svar til: 15.000 dhs dirham i dubai = danske kr ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
