Matematik

mille

10. januar 2010 af 3520 (Slettet)

skriv i rækkefølge hvilket kort der er størst sandsynlighed for at trække

1 en ruder

2 en konge

3 et rødt kort

4 en spar


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af melis1989 (Slettet)

du tager bare og siger hvor mange ruder er der i et spil kort og så dividerer du det med 52

så finder du ud af hvor mange konger der er i et spil kort og dividerer det med 52

så finder du ud af hvor mange røde kort der er og dividerer det med 52

og til sidst finder du ud af hvor mange spar der er og dividerer det med 52

så lister du dem op i rækkefølge efter hvilket tal der er størst og nedefter:)

jo flere kort der er af den givne type jo større er sandsynligheden, dvs der er størst sandsynlighed for et rødt kort af disse:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2010 af falk22 (Slettet)

der er 1/4 (13/52) = 25% chance for at trække en ruder...

der er 1/13 (4/52) = 8% chance for at trække en konge...

der er 1/2 (26/52) = 50% chance for at trække et rødt kort...

der er 1/4 (13/52) = 25% chance for at trække en spar...

derfor er rækkefølgen...

3

1

4

2

...ikke for at nedgøre dig.. men burde du ikke vide dette...


Skriv et svar til: mille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.