Fysik

Isolering

10. januar 2010 af anja00 (Slettet)

 s(t)= ½ * a * t + V0 * t + S0

Hvordan får jeg isoleret V0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af mathon

s = (1/2)·a·t2 + vo·t + so                         subtraher (1/2)·a·t2 og so

s-so - (1/2)·a·t2 = vo·t

Δs - (1/2)·a·t2 = vo·t

   vo = (Δs - (1/2)·a·t2)/t = Δs/t - (1/2)·a·t


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.