Biologi

Kondital

12. januar 2010 af anja00 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.


Jeg sidder lige og kigger på biologi afleveringen om puls under arbejde og konditest.
Jeg er igang med databehandlingen, men mine udregning passer ikke. Mit resultat ved konditallet bliver omkring 4, hvilket jo ikke rigtigt kan passe.
Kan I finde fejlen?
Mine udregninger:

Vej pr. min = 50 * 6m = 300 m/min
Effektmax = 1160 J/min
(EffektmaxE) = 1160 * 100/23 = 5043,48 J/min
(maxO2uden) = 1160/20177 = 0,0575 l O2/min
MaxO2 = 0,0575 + (3,4 * 57 kg/1000) = 0,25 l O2/min
Kondital = 0,25 * 1000/57 kg = 4,41 ml O2/(min*kg)

På forhånd tak :) 


Skriv et svar til: Kondital

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.