Matematik

differentialregning - funktion

18. januar 2010 af Maria Knudsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :) vil lige høre om der er en der kan hjælpe mig med at differentiere denne forskrift:

f(x)= x - 2 * √x , x ≥ 0

på forhånd 1000 tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af XiphiasFO (Slettet)

Prøv at se her. Du kan også klikke på  "Show Steps" for at se hvordan du kommer der til.

http://www.wolframalpha.com/input/?i=differentiate+f%28x%29+%3D+x+-+2+*+%E2%88%9Ax


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. januar 2010 af mathon

(√(x))' = 1/(2√(x))

f '(x) = 1 - 2·(1/(2·√(x)) = 1 - 1/√(x)


Skriv et svar til: differentialregning - funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.