Matematik

er der nogen som kan hjælpe. haster lidt.

18. januar 2010 af amsok (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

DIFFERENTIALKOEFFECIENTER af Y med hensyn til X kan udtrykkes som ? Y /? X hvor ? X går imod 0.
DIFFERENTIALKOEFFECIENTER af en konstant, Y =f(X) = a er 0 for alle værdier af konstanten.
Y = f(X) = a
 

Hvordan kan det her tolkes. hvad menes der egentlig med differentialkoeffecienten?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af peter lind

se http://mathworld.wolfram.com/DifferenceQuotient.html


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Og hvis du vil have en personlig forklaring, må du skrive det, så jeg kan forstå, hvad du spørger om.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Hvordan det kan fortolkes? Differentialkvotienten af Y mht. X er givet ved ΔY/ΔX med ΔX gående mod 0. Differentialkvotienten af en konstant Y = a er 0 for alle værdier af konstanten, thi ΔY = 0 og 0/ΔX er som bekendt lig 0.


Skriv et svar til: er der nogen som kan hjælpe. haster lidt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.