Matematik

Kan en regne denne ligning ud for mig?

19. januar 2010 af Billal001 (Slettet) - Niveau: C-niveau

3(x+1)+4=27-x


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2010 af Knaas (Slettet)

Du skal bare have x'erne på den ene side og tallene på den anden side af ligehedstegnet:

dvs:

3x+x = 27-4-3
4x = 20
20/4x = 5

så x = 5 :)


Svar #2
19. januar 2010 af Billal001 (Slettet)

Ahhhhhhhhhh :D
Tusind tak , det var en stor hjælp med mellemregningerne :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2010 af Knaas (Slettet)

you are welcome :), jeg går selv på gym, så jeg ved at mellemregningerne spille en store rolle :P, især hvis der er tale om en aflevering :P


Skriv et svar til: Kan en regne denne ligning ud for mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.