Matematik

Hjælp . Please

20. januar 2010 af denkedelige (Slettet)

Hey . Jeg har et opgave som lyder sådan:

En cirkel har centrum i punktet A(3,-4) og radius 4.

Bestem en ligning.

En anden cirkel har ligningen x^2-16x+y^2-2y = -56.

bestem centrum og radius.

håber i hjælper 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

http://uvmat.dk/jr/mathpub/anageo/cirkelligning.htm

se her :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2010 af MN-P (Slettet)

centrum i punktet A(a,b) og radius r.

(x-a)2+(y-b)2=r2                    indsæt (a,b)=(3,-4) og r=4

x^2-16x+y^2-2y = -56.

(x-8)2-64 +(y-1)2-1=-56

(x-8)2+(y-1)2=9=32           find/læs (a,b) og r


Skriv et svar til: Hjælp . Please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.