Support

hvorfor skal man betale for at tage en test?

21. januar 2010 af toms2 (Slettet)

Du skal bruge en SMS-kode for at starte denne test. SMS-koden koster 10 kr.

1. Send en SMS til tlf. nr. 1220 med beskeden:

SP 10
Indenfor meget kort tid modtager du en SMS-kode.

2. Indtast SMS-kode:
Du skal indtaste en SMS-kode.
Den indtastede SMS-kode er ikke gyldig.
 


Brugbart svar (4)

Svar #1
21. januar 2010 af Freeclimber (Slettet)

Det er da vist også noget de lige er begyndt på. Jeg har godt nok aldrig betalt for at tage deres tests herinde!


Brugbart svar (2)

Svar #2
21. januar 2010 af Roman Garcia

Det er sikkert fordu du har taget et af de fup-iq-tests, som der nogle gange reklameres for ude i annoncefeltet. De stammer fra eksterne virksomheder, og har ikke noget at gøre med de tests der kan tages på studieportalen.


Brugbart svar (2)

Svar #3
21. januar 2010 af Freeclimber (Slettet)

2# Den er god nok. Da jeg prøvede at tage testen stod der "Pris 10 kr" og et nummer man skulle sms'e til. Det er SP's egne tests :o)


Brugbart svar (2)

Svar #4
21. januar 2010 af Exupery (Slettet)

#3 Hvilken test var det?

Hvis det er rigtigt, er Studieportalen er på vej ind i en forkert glidebane, hvor det ikke er lektiehjælp, det handler om, men det at tjene penge på lektiehjælp. Reklamerne er i forvejen dybt irriterende, ofte til gene og de kan indimellem virke en smule stødende (jf. indlæg omkring casinoreklamer etc). Hvis Studieportalen fortsætter denne udvikling, vil jeg overveje alvorligt at slette min profil. Jeg gider ikke medvirke til, at nogle kan tjene penge på andres frivillige arbejde - mest af alt, fordi lektiehjælpen gerne skulle være for alle, de, som har råd til at få tutorer i virkeligheden såvel som de, der ikke har.  

Problemet har været oppe før!


Brugbart svar (2)

Svar #5
21. januar 2010 af Freeclimber (Slettet)

Hmm, det var flere af dem jeg prøvede. Det er dog væk igen nu kan jeg se. Måske det var et forsøg, på at se hvordan det fungerede med betaling, så vi fremover kan se frem til at betale for det... Bare det ikke bliver ligesom andre steder hvor der koster "penge" at se opgaver, eller point som så sjovt nok koster penge!

Men jeg kan godt følge dig i din problemstilling, og jeg er helt enig.


Brugbart svar (2)

Svar #6
21. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Det er præcist, de initiativer, jeg ikke håber, bliver gennemført. Opgaverne er oploadet af brugere, de er godkendt af tidligere opgaveredaktører mig selv inklusiv, så det hele er sket på ren frivillig basis, hvilket er gjort, fordi alle håber, at det kan hjælpe andre. Men pointen går fløjten, hvis man kræver penge for det.

At tage penge for test kan jeg nærmere forstå, det koster penge at lave både dem og videoerne, men jeg bryder mig stadig ikke om udviklingen, og jeg føler, hvis jeg skal være ærlig, at princippet om gratis lektiehjælp for alle forsvinder. Så bliver det igen noget med, at de, der er bedre stillet økonomisk, er bedre stillet med lektierne. 


Brugbart svar (2)

Svar #7
21. januar 2010 af AlexDett (Slettet)

Underligt


Brugbart svar (2)

Svar #8
01. februar 2010 af Hjelbak (Slettet)

Jeg har samme spørgsmål ang. analysemodeler som jeg ville bruge i min undervisning. Hvorfor er det ikke noen ansvarlige der svarer på spørgsmålet?


Brugbart svar (2)

Svar #9
01. februar 2010 af Hjelbak (Slettet)

Jeg har samme spørgsmål ang. analysemodeler som jeg ville bruge i min undervisning. De kunne jeg ikke åbne uden at have optjent points. Det er en meget voldsom "noget for noget" politik på området. Vil I gerne have en masse halvdårlige indlæg, som folk der har svært ved at skrive er nødt til at lave for at få adgang til hjælp. eller skal det kun være en klub for gode elever som hjælper andre gode elever?

Hvorfor er det ikke noen ansvarlige der svarer på spørgsmål?
 


Svar #10
01. februar 2010 af toms2 (Slettet)

det er interessant at se, hvor længe Studieportalen vil lade sagen være ubesvaret, det tyder på ligegyldighed eller koks i kommunikationen ...

venter at høre fra jer meget snart!

vh tom c


Skriv et svar til: hvorfor skal man betale for at tage en test?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.