Matematik

rigtigt differentieret? :)

23. januar 2010 af jakob465 (Slettet)

V(r) = π r2 (250 - 2 π r)

V'(r) = 2 π r · (250 - 2 π r) + π r2 · (- 2π)

er den god nok?

Mvh Jakob


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2010 af piper (Slettet)

Ja, det er det. Du er bare den bedste =)


Svar #2
23. januar 2010 af jakob465 (Slettet)

Jeg ved det ;)


Svar #3
23. januar 2010 af jakob465 (Slettet)

En der kan sige mig, om r ik godt nok skal være større end 0 for V'(r)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2010 af piper (Slettet)

Rent matematisk er der ikke noget ulovligt i at indsætte et tal =< 0, men det er vel fint at notere sig, da en radius angives som et positivt tal. Håber, jeg forstod dig ret.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2010 af mathon

V(r) = -2π2·r3  + 250π·r2 og r>0

V'(r) = -6π2·r2 + 500π·r = -(6π2)·r·(r - (250/(3π)) og r>0


Skriv et svar til: rigtigt differentieret? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.