Matematik

Trekant, find vinkel? Cosinus/sinus

23. januar 2010 af Lineaj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal gøre rede for at Vinkel A er en spids og størrelsen på den,jeg har målene -

lille a=47 , lille c=150 , Store C=111 grader.

Hvilken beregning skal jeg bruge?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2010 af mathon

du fik svar
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=793856


Svar #2
23. januar 2010 af Lineaj (Slettet)

Ja, men hvordan bergener jeg størrelsen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2010 af mathon

          sin(A) = a·(sin(C)/c) = 47·(sin(111º)/150)

          A = sin-1(47·(sin(111º)/150) = 17,01º         (og A kan kun være spids som omtalt i foregående Link)


Skriv et svar til: Trekant, find vinkel? Cosinus/sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.