Matematik

nogen som kan hjælpe?

26. januar 2010 af Khalid-yusuf (Slettet) - Niveau: B-niveau

løs ligningen 2ex - 10 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af MN-P (Slettet)

2ex - 10 = 0                        deler med 2 og lægger 5 til på begge sider

ex=5                                   slå selv op


Svar #2
26. januar 2010 af Khalid-yusuf (Slettet)

er løsningen ex=5??


Skriv et svar til: nogen som kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.