Matematik
Funktion i matematik
02. februar 2005 af
madsing (Slettet)
Hej
Jeg sidder med følgende opgave:
Figuren viser grafen for en funktion f.
Angiv definitionsmængde og værdimængden for f:
Har jeg så gjort her:
Dm=(-1;6)
Vm=(-1;6)
Her kommer så opgaven jeg ikke forstår:
Bestem hver af mængderne:
A=(x I f(x)=0)
B=(x I f(x)=
I behøver ikke komme med et svar, men et ledende hint ville være perfekt!
/Mads
Jeg sidder med følgende opgave:
Figuren viser grafen for en funktion f.
Angiv definitionsmængde og værdimængden for f:
Har jeg så gjort her:
Dm=(-1;6)
Vm=(-1;6)
Her kommer så opgaven jeg ikke forstår:
Bestem hver af mængderne:
A=(x I f(x)=0)
B=(x I f(x)=
I behøver ikke komme med et svar, men et ledende hint ville være perfekt!
/Mads
Svar #1
02. februar 2005 af Duffy
A er de x-værdier hvor grafen skærer x-aksen.
B er de intervaller (af x-værdier) hvor grafen ligger under x-aksen eller rører denne.
Duffy
B er de intervaller (af x-værdier) hvor grafen ligger under x-aksen eller rører denne.
Duffy
Svar #3
02. februar 2005 af madsing (Slettet)
Faktisk ret logisk når jeg nu lige tænker lidt over det!
Skriv et svar til: Funktion i matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
