Matematik

afledede af f(x)

26. januar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

at finde afledede af funktionsforskrift

                             f(x)=x^6+3x^5-x+6    hvad er afledede ? bliver det f `(x)=6x^5+15x^4-x?

           


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af Dynin (Slettet)

#0 tæt på ... det bliver f'(x)=6x5+15x4-1 .... (x)'=1 og (konstant)'=0 ikk ;-)


Skriv et svar til: afledede af f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.