Matematik
Integralregning
27. januar 2010 af
anddd (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej.
Jeg er gået død i opgave som jeg skal aflevere i morgen, så jeg håber i kan hjælpe.
Opgaven lyder:
Du skal bestemme arealet , der begrænses af parablen med forskriften f(x) = -x^2 + 12x - 32, x-aksen og linjerne x = 0 og x = 10
Svar #1
27. januar 2010 af MN-P (Slettet)
areal=0∫10 -x2+12x-32 dx
f(x) = -x^2 + 12x - 32
F(x)=-1/3x3+6x2-32x+k
indsæt grænseværdierne og træk fra
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
