Matematik

Hjælp til Lineær funktion

27. januar 2010 af nonoo (Slettet)

Heej....Er der nogen der kan hjælpe mig med den opgave...

En lineær funktion har forskriften:Y=4x+3

A)Bestem y-værdien for x=5

B) Bestem y-værdien for x=9

c) Bestem y-værdien for x=-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af Isomorphician

A)

Indsæt 5 på x's plads og udregn:

y = 4x + 3

y = 4*5 + 3

y = 23

Samme fremgangsmåde i de to andre opgaver.


Svar #2
27. januar 2010 af nonoo (Slettet)

Tusind Tak til dig :)


Skriv et svar til: Hjælp til Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.