Fysik

begyndelseshastighed !!

28. januar 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan beregner jeg begyndelseshastigheden efter en sten kastes i vejret og når sit udgangspunkt igen efter 24 sekunder ????

ved jeg skal bruge formlen v = Vo - g * t, men hvordan indsætter jeg værdierne ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af mathon

            v = vo-g·t

            0 = vo-g·(12 s)

            vo = g·(12 s)


Svar #2
28. januar 2010 af rnadal (Slettet)

og det giver så 117, 8 m/s ?? kan det passe


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2010 af mathon

                          vo = 117,6 m/s


Skriv et svar til: begyndelseshastighed !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.