Fysik

stamfunktionen ??

30. januar 2010 af Gitse (Slettet)

 Hej, jeg håber at i vil hjælpe mig :)

Jeg kan ikke forstå hvorfor dette udtryk:

E'pot = G*m*M/r^2

og udtrykkets stamfunktion er således;

Epot = -G*M*m/r

hvorfor og hvordan kan det blive sådan? altså, er der formel for hvordan man finder stamfunktionen?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af peter lind

Det er der.  xn+1/(n+1) er stamfunkton til xn. I dit tilfælde er n=-2


Skriv et svar til: stamfunktionen ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.