Fysik

Induktionsskema

31. januar 2010 af solcalorcatalunya (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal forklarerhvad der sker og hvordan man finder fram til resultaterne, er der nogle der kan hjælpe mig?

Spolens vindingstal
1. 200 vindinger = 0,5
2. 400 vindinger = 1,5
3. 1600 vindinger = 3
Hastighed Hurtigt Langsomt
1. 200 vindinger 1 0,5
2. 400 vindinger 2 1
3. 1600 vindinger 4 2
Magnetstyrke
1. 200 vindinger = 1
2. 400 vindinger = 2
3. 1600 vindinger = 3,5
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
31. januar 2010 af RikkeVU (Slettet)

Hvordan er du kommet frem til svarene?


Svar #2
01. februar 2010 af solcalorcatalunya (Slettet)

Det er det jeg skal finde ud af?


Brugbart svar (2)

Svar #3
05. februar 2010 af RikkeVU (Slettet)

0,5 hvad?


Skriv et svar til: Induktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.