Biologi
Enzymet Savinase
04. februar 2005 af
Elfina (Slettet)
Hey Allesammen :)
Sidder lige her med en utrolig forvirrende biologi aflevering, og så var det jeg tænkte at i måske kunne hjælpe mig.
Spørgsmålene lyder således.
a. Forklar ved hjælp af figur 1, hvilke organiske stoffer og bindinger, der spaltes af Savinase.
figur 1:
H O H O H O H O H O
| = | = | = | = | =
H2O+.. N-C-C-N-C-C-N-C-C-N-C-C-N-C-C..
Sidder lige her med en utrolig forvirrende biologi aflevering, og så var det jeg tænkte at i måske kunne hjælpe mig.
Spørgsmålene lyder således.
a. Forklar ved hjælp af figur 1, hvilke organiske stoffer og bindinger, der spaltes af Savinase.
figur 1:
H O H O H O H O H O
| = | = | = | = | =
H2O+.. N-C-C-N-C-C-N-C-C-N-C-C-N-C-C..
Skriv et svar til: Enzymet Savinase
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
