Fysik

J til kWh

03. februar 2010 af CJ3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, håber i kan hjælpe med denne opgave.

Dit daglige energibehov er ca. 10.000.000 J.
- Omregn denne energi til kWh
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af mathon

1 kWh = 3,6·106 J

1 J = 2,77778·10-7 kWh


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2010 af Proprium (Slettet)

Der gælder, at 1 kWh = 3,6*106 J (3,6 MJ, om man vil).

Når du nu ved, hvad 1 kWh er lig med, hvordan omregnes de 10.000.000 J mon så til kWh? :)

Imperativ


Svar #3
03. februar 2010 af CJ3 (Slettet)

ganges 3,6*106 så ikke bare med 10.000.000? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2010 af mathon

1 J = 2,77778·10-7 kWh

10.000.000 J = 107 J = 107·(2,77778·10-7 kWh) ≈ 2,8 kWh 


Svar #5
03. februar 2010 af CJ3 (Slettet)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. februar 2010 af Proprium (Slettet)

Hvis du bestemmer produktet af de to tal - altså hvis du ganger dem sammen - får du en værdi på 3,6*1013. Det må siges at være en anelse voldsomt. :)


Svar #7
03. februar 2010 af CJ3 (Slettet)

Ja ;)


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. februar 2010 af Proprium (Slettet)

Hehe. Du skal dividere de to tal. :) Så får du et resultat, som hedder 2,7778 kWh ≈ 2,8 kWh.


Svar #9
03. februar 2010 af CJ3 (Slettet)

Hehe, tak :)


Skriv et svar til: J til kWh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.