Matematik

Værdier for funktion

06. februar 2010 af sapcool (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey studieportalen.

Opgaven lyder:

Betragt funktionen med forskrift:

f(x) = 0,8 * e3x

Tegn grafen for funktionen..

Igår fandt jeg ud af at den kan skrives: f(x) = 0,8 * exp(3x). Også skulle det være let nok at finde et antal værdier for funktionen. Men har stadigvæk problemer. .Nogle der lige kan hjælp mig?

/På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af Isomorphician

Indsæt forskellige x-værdier på x's plads og udregn.


Svar #2
06. februar 2010 af sapcool (Slettet)

Som eksempel indsætter jeg 2 på x's plads og får: f(x) = 0,8 * In(3*2) = 1,4 .. Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2010 af Isomorphician

f(2) = 0,8*e3*2 = 0,8*e6 = 322,74303


Svar #4
06. februar 2010 af sapcool (Slettet)

Hvad er det så jeg har fundet? er jo ikke et punkt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2010 af Isomorphician

(x, y)-punktet (2, 322.74303)


Svar #6
06. februar 2010 af sapcool (Slettet)

Ja okay .. Mange tak (:


Skriv et svar til: Værdier for funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.