Matematik

Eventuelle ekstremaer og værdimængden

10. februar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)


hvad er de eventuelle ekstremaer og værdimængden for denne funktion

f(x) = x2 - x - 2 / 2x - 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Først skal du lære at skrive opgaven ordentligt, for du mener sikkert denne funktion

f(x) = (x2 - x - 2) / (2x - 6)

som har kørt i andre tråde her på portalen de sidste par dage.

Du skal finde den afledede f'(x) og finde nulpunkter for denne, dvs. løse f'(x) = 0, derved kan du undersøge, om f(x) har nogle ekstremaer.


Svar #2
11. februar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

kan du ik skrive skridt for skridt hvad jeg skal gøre??


Skriv et svar til: Eventuelle ekstremaer og værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.