Engelsk

Hjælp til kort engelsk tekst

11. februar 2010 af Ande-rsen92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej !

Ville høre om der var en der havde lyst til at rette evt fejl i denne korte tekst?

In this paper I have answered the problem formulation in a chronological way. First I have gone through the historical background for the Americanization of Europe. After that I bounded the paper to be only about the Americanization of the Danish politics and it's elections. At last I thought about some of the consequences of Americanization of Denmark and our values, language and the way we think both now and in the future. I have used empirical data and with the collection of this, I have been available to form a theory. I have used the inductive theory to form my assignment. I have reached the conclusion that Americanization is here for good whether we like or not. Through the last century, Europa and almost the rest of the world has been affected by the financial and military superpower. The most popular movies in the world are American, the most used computers are American, New York has turned into the fashion-capitol of the world and English is spoked all over the world, not as their native language, but almost. The Danish media, politicians and especially the Danish campaigns have been Americanized the last 20 years. The reason why everybody has been so affected by America and not China or Russia is partly because of the globalization and partly because they have been the helping and the dominating power, when the other countries where shattered and poor after years of war.

På forhånd tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

In this paper I have answered the problem formulation in a chronological way. First I have gone through the historical background for the Americanization of Europe. After that I bounded the paper to be only about the Americanization of the Danish politics and it's elections. At last I thought about some of the consequences of Americanization of Denmark and our values, language and the way we think both now and in the future. I have used empirical data and with the collection of this, I have been available to form a theory. I have used the inductive theory to form my assignment assessment. I have reached the conclusion that Americanization is here for good whether we like it or not. Through the last century, Europae and almost the rest of the world has been affected by the financial and military superpower. The most popular movies in the world are American, the most used computers are American, New York has turned into the fashion-capitoal of the world and English is spokedn all over the world, not as their a native language, but almost. The Danish media, politicians and especially the Danish campaigns have been Americanized in the last 20 years. The reason why everybody has been so affected by America and not by China or Russia is partly because of the globalization and partly because they (? who are they?) have been the helping and the dominating power, when the other countries where shattered and poor after years of war.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

hey... :D

her er mine rettelser, som jeg lige kunne få øje på:.

... I have answered the problem statement in a chronological order. 

bound? - hvad mener du på dansk?

.... fashion-capitol = fashion capital

.... not as their native language, but almost. = is spoken all over the world, if it is not native laguage, then at least it is the secondary language of most countries.


Svar #3
12. februar 2010 af Ande-rsen92 (Slettet)

bounded = afgrænset

og tak ;)


Skriv et svar til: Hjælp til kort engelsk tekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.