Matematik

Matematik opgaver

11. februar 2010 af Andie34 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hey jeg orker ik lige lave nogle matematik opgaver så nogen der gad at hjælpe med nogle opgaver så bliver jeg meget glad. Ps. TAK!

OPG 1 - Brøker:

2/3 + 2/4 =?
6/7 - 2/3 =?
3/7 * 2/3 =? (* = Gange)
1/3 : 2/9 =? (: = Divider)

OPG 2 - Lister over elerver og alder:

Peter - 9
Line - 10
Lars - 9
Lina - 11
Jørgen - 11
Ole - 9
Katja - 7
Heide - 10
Peter O - 9
Helle - 9
Klaus - 10

Hvad er typetallet?
Opstil en hyppighedstabel?
Lav Frekvensen for observationen?
Tegn Frekvensfordelingen i pindediagram?
Hvad er mindste og strøste værdien?
Hvad er Variationsbredden?

OPG 3 - Funktioner

Lav støttepunktsdiagram og indtegn funktionen F(x).
G(x) = 5
Lav støttepunktsdiagram og indtegn funktionen F(x)
Aflæs skæringspunktet?
Udregn skæringspunktet?

Det er ik så meget så håber der nogen der gider hjælpe. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du lærer jo intet af, at andre laver dine opgaver for dig. Gør nu et ærligt forsøg, i det mindste.


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. februar 2010 af MN-P (Slettet)

Dovenlars lav dine opgaver selv


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. februar 2010 af Kellarh (Slettet)

du har helt sikkert fået udleveret en formelsamling af din lære.. det hele står deri. Ellers kig i din matematikbog!


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. februar 2010 af noname16 (Slettet)

Det er nogle utrolig enkle opgaver, forstår hvis man ønsker hjælp, fordi man har svært ved det..

Men dovenskab kommer du ikke langt med


Skriv et svar til: Matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.