Matematik

stigning på 5% - HJÆÆÆLP!

12. februar 2010 af KBP1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

opgaven lyder:

på lenas efterskole forventer man, at antallet af elever i 10.klasse i skoleåret 2006/2007 vil stige med 5% i forhold til antallet af elever i skoleåret 2005/2006.

* hvor mange elever (helt tal) forventer man, der vil gå på lenas efterskole i 10. klasse i skoleåret 2006/2007.

I SKEMAET SOM ER PÅ ARKET OVER, STÅR DER AT DER VAR 94 ELEVER I 2005/2006.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2010 af tanjas1988 (Slettet)

Du skal først regne det antal som udgør 5 % af 94

5 % * 94 / 100 = 4,7   ca. 5 elever

5 + 94 = 99 elever 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2010 af riak (Slettet)

For at regne det ud skal du bruge formlen: Kn=ko*(1+r)^n

94*(1+0,05)^1=98,7 = 98


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2010 af riak (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2010 af SnavePolle (Slettet)

94 elever * 1,05 = 99 elever 


Skriv et svar til: stigning på 5% - HJÆÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.