Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Rabat skal indrette sig efter en variabel

13. februar 2010 af lawen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Brugere Af Studieportalen.

Håber I kan hjælpe mig med den her.

(I Excel dokument) .

(Noter)

Jeg har til opgave, at lave nogle priser til norsk fra dansk pris.

DVejl = Danmarks Vejledende, DRabat = Danmarks Rabat, DNetto = Danmarks Netto

NVejl = Norges Vejledende pris, NRabat = Norges Rabat, NNetto = Norges Netto

0,8 = Trækker moms fra, 0,92 = Valutakursen fra DKK til NKK
(Noter Slut)

Opgaven:
Dansk pris: DVejl 2550,- | DRabat 50% | DNetto 1295,-

Netto prisens formel ser således ud: =Dvejl*Drabat

Norges ser så således ud: NVejl=DVejl*0,92 | NRabat 50% | NNetto=NVejl*NRabat*0,8

NVejl = 2346,- | NRabat = 50% |NNetto = 938,4,-

SPØRGSMÅLET:
Hvordan får jeg rabatten til at følge de to variable, hvis jeg gerne vil ændre Norges Vejl. 2399,-?
Er der en formel for det?

På forhånd tusind tak for hjælpen.
 

En linje fra excel dokumentet:

Dansk pris                               Norsk pris

3.399,00 50% 1.495,00 ||||  3.199,00 50% 1.279,60
 


Svar #1
13. februar 2010 af lawen (Slettet)

3.199,00 i norsk pris er rettet fra 3.127,08


Skriv et svar til: Rabat skal indrette sig efter en variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.