Matematik

BRØK - HJÆLP!

15. februar 2010 af 810K (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg ville lige spørge om der ikke var nogen som kunne vise hvordan denne brøk udregnes: 3*2 2/3

På forhånd tak. :)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2010 af mathon

                     3·(2+(2/3)) = 3·2 + 3·(2/3) = 6 + 2 = 8


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2010 af MN-P (Slettet)

Nå skal du have hjælp 2 steder samtidig


Svar #3
15. februar 2010 af 810K (Slettet)

Fatter det ikke!


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. februar 2010 af Simon2 (Slettet)

Hvis du generelt ikke ved hvordan brøkregning foregår er det svært at lære dig uden videre - Det er nok bedre du siger til din lærer at du ikke er helt sikker i det.


Skriv et svar til: BRØK - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.