Matematik

Svar til Marshov

18. februar 2010 af PeterValberg

se venligst vedhæftede

Vedhæftet fil: hjaelp_Marshov_vektorer.pdf

Svar #1
06. april 2010 af PeterValberg

Den eneste måde, hvorpå kan være orthogonal (vinkelret) på både og , er i det tilfælde, hvor

Du skal altå med andre ord bestemme krydsproduktet

Dermed må s = 0,5 og t = -1 da

da der således findes et tal (n=60) hvormed er krydsproduktet (der faktisk er en vektor) og vektor c parallelle og dermed er vektor c orthogonal på både vektor a og vektor b
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
27. april 2010 af PeterValberg

Svar på spørgsmål om vektorregning (den med teltet)

Du får lige svaret på delspørgsmål (a) og hygge dig med, mens jeg lige overvejer delspørgsmål (b)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:teltet.pdf

Skriv et svar til: Svar til Marshov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.