Fransk
Fransk-mongol mangler hjælp til oversættelse..
08. februar 2005 af
Popeye (Slettet)
Da jeg i forbindelse med en kommende læreplads har søgt informationer omkring forskellige rederier, er jeg støt på et for mig ukendt fransk ord; Placeur
Da jeg selv er uden for pædagogisk rækkevidde ,trygler jeg alle jer fransk-genier om hjælp...!
Hvad betyder det??
Cheers, Popeye..
Da jeg selv er uden for pædagogisk rækkevidde ,trygler jeg alle jer fransk-genier om hjælp...!
Hvad betyder det??
Cheers, Popeye..
Svar #1
08. februar 2005 af ~Sab~ (Slettet)
plac|eur 1 = pladsanviser, person som anviser plads
2 = sagsbehandler på arbejdsformidling
2 = sagsbehandler på arbejdsformidling
Skriv et svar til: Fransk-mongol mangler hjælp til oversættelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
