Matematik

bestem konstanter

19. februar 2010 af perlez (Slettet) - Niveau: B-niveau

Udviklingen i verdensrekorden i diskoskast kan i perioden 1975-2006 beskrives ved
funktionen


L(x)=0,18x+69 ,
hvor L(x) er kasterekorden i meter, og x er antal år efter 1975.


a) Bestem kasterekorden i år 2005,

den har jeg fået til: L(x) =0,18*30+69 = 74,4 år .

men jeg kan ikke finde ud af den næste......

beskriv hvilken information konstanterne 0,18 og
69 giver om verdensrekorden i diskoskast.

Er der nogle som kan hjælpe?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2010 af peter lind

Resultatet bliver i meter ikke år.

Find hvad kastelængden er i 1975 og hvor meget kastelængden vokser med fra år til år.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2010 af mari633f (Slettet)

hvordan beregner du hvor meget kastelængden vokser med fra år til år??


Skriv et svar til: bestem konstanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.