Fysik

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!! HASTER ö

22. februar 2010 af charmen (Slettet)

Hej

Jeg har en opgave for, der lyder på:

En bil kører med hastigheden 20m/s. Bilen bremser med acceleration på -3,0m/s^2

Kan ikke finde ud at finde:

Hvor langt kører bilen under nedbremsningen?

PLEASE hjælp mig :/ det haster VIRKELIG meget..


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2010 af peter lind

Brug s=v0-½a*t2, v= v0-a*t


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2010 af mathon

                     2·a·Δs = v2-vo2

                     Δs = -vo2/(2a)                  da v = 0


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP HJÆLP!! HASTER ö

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.