Matematik

uligheder

23. februar 2010 af stormree (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hej er der nogle der kan hælpe mig med de her to uligheder 

3x + 2 < x - 1

5x > 3x -1 

ved godt de ikke er de sværeste af slagsen men kan altså ikke finde ud af dem 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 1)

træk x fra på begge sider

træk 2 fra på begge sider

del med 2 på begge sider

2)

træk 3x fra på begge sider

del med 2 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2010 af truemax1 (Slettet)

gæt dig frem......

x=1

x=2

x=3 osv.

det hjælper virkelig


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 #2 det er vidst ikke måden at løse matematik på korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

Især fordi grænsen ikke rammer et heltal 


Svar #5
24. februar 2010 af stormree (Slettet)

 tak for svarene :D


Skriv et svar til: uligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.