Fysik

Varmluftballon

23. februar 2010 af Gomar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen

Er der nogen der kan hjælpe mig med dette opgave?

En varmluftsballon med et volumen V = 2,4 m3 kan netop svæve en dag, hvor lufttemperaturen er Tu = 16 o C. Det måles, at luften inde i ballonen er
Ti = 60 o C.

Hvor meget vejer varmluftsballonen med brænder og sprit, inden der kommer luft i ballonen?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2010 af peter lind

Opdriften må være lig med den søgte vægt, så brug Archimedes lov.


Svar #2
23. februar 2010 af Gomar (Slettet)

Jeg har prøvet på at regne det ud, men der går hele tiden noget galt. Så ville du ikke lige prøv på at hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Prøv at skrive dine foreløbige beregninger


Svar #4
23. februar 2010 af Gomar (Slettet)

Alle mine beregninger er blevet slette fra computeren, da jeg havde glemt at gemme det.


Skriv et svar til: Varmluftballon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.