Matematik

Angiv en andengradsligning der kun har en løsning, nemlig x=5

24. februar 2010 af akselboo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Angiv en andengradsligning der kun har en løsning, nemlig x=5

hvordan bærer man sig ad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2010 af NejTilSvampe

 brug nul reglen.

a(x-5)^2 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2010 af mathon

   y = a·(x-5)2


Svar #3
24. februar 2010 af akselboo (Slettet)

Hvorfor kommer a ind i billedet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2010 af Birks (Slettet)

Har nulreglen ikke 2 løsninger? altså nul og tallet.


Skriv et svar til: Angiv en andengradsligning der kun har en løsning, nemlig x=5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.