Fysik
Neutrinooscillationer
<b style="mso-bidi-font-weight:
normal">
Vi ved at neutrinoer ocillerer.</o:p>
Vi betragter en elektronneutrino og myonnutrino produktion, i en højde over jorden på 20 km. Jordens radius er 6000 km. Myon nuetrinoen oscilerer med <span lang="EN-US" style="font-family:"Cambria Math","serif"; color:black;mso-bidi-font-weight:bold">∇m2=2.2*10-3 og sin2(2θ)=1.0</o:p>
</u1:p></o:p>
</u1:p></o:p>
Elektronneutrinoen oscilerer ikke.</u1:p></o:p>
</u1:p></o:p>
</u1:p></o:p>
</u1:p></o:p>
Hvordan finder jeg et udtryk for L (den distance som neutrinoerne rejser) i som funktion af zenitvinkel jordens radius og højden de produceres i. </u1:p></o:p>
</u1:p></o:p>
Samt L for en 2Gev Myon neutrino.</u1:p></o:p>
</u1:p>Skriv et svar til: Neutrinooscillationer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
