Debat

Er Fransk så vigtigt?

25. februar 2010 af mindick (Slettet)

Hejsa:)

Undrede over om jeg skulle vælge med at tage et fransk-kursus på aftenskolen imens jeg går på gum eller senere, og er fransk svært? Vil gerne lære fransk, så hvis man har fransk på højt niveau, kan man det flydende? Vil gerne høre jeres efaringer, så skriv tilbage

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2010 af SisiJensen (Slettet)

Heej Mindick

Altså jeg har haft fransk i 6 år nu, jeg går i 3.g. Jeg synes, at jeg kan det godt nok til, at jeg kan tage til Frankrig og klarer mig selv. Så længe du selv er interesseret i at lære sproget, så skal alting nok gå. Grammatik delen er faktisk meget svært synes jeg selv, men hvis man har viljen til det, så skal alt nok gå, det er trods alt en meget smukt sprog.

Håber det hjalp dig lidt


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2010 af TennaChristiansen (Slettet)

Hvis du gerne vil tage et fransk-kursus så vil jeg da helt klart anbefale at du gør det med det sammen. Der er ingen grund til at vente med det og desuden vil du (formegentligt) lære fransk hurtigere og bedre ved at gå på aftenskole og det vil jo give et stort plus i karakterbladet.

Jeg har fransk på B-niveau og jeg synes det er sværdt. det skyldes dog også en stor del at jeg ikke har været så flittig til at lave mine fransk lektier igennem årene. så mit råd er at vis du har tid til det, så start på aftenskole mens du går på gym og ellers bare lav dine lektier, så skal du nok få lært sproget på et udmærket niveau når du bliver færdig med gym.


Skriv et svar til: Er Fransk så vigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.