Matematik

Matematik opgave :(

26. februar 2010 af heej34 (Slettet)

I virkeligheden spredtes de 20 mio m3 aske over et meget stort område

Et hustag på 210 m2 blev dækket af et 50 cm tykt lag aske
Med massefylden 0,89.

Beregn vægten af asken på hustaget


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2010 af peter lind

M0 = massefylde*rumfang


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2010 af PeterValberg

Nu afhænger det jo lidt af, hvilken enhed den massefylde har - men i følge SI enhederne er enheden for massefylde kg/m3, så derfor må det i dette tilfælde være m = 0,89 kg/m3

derfor kan massen (M) for asken på tagfladen beregnes som:

M = 210·0,5·0,89 = indsæt selv resultat her....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik opgave :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.