Matematik

Mathon DIT HJÆLP

28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 y1 - y)/y = y1/y - 1 = (0,891277)x+2 / (0,891277)x = (0,891277)2

Når man deler to af de samme tal burde der så ikke stå 1

f. eks

(0,891277)x+2 / (0,891277)x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af mathon

Jo
men det løser ikke dit problem


Svar #2
28. februar 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Hvad mener du kan du uddybe dit lidt mere altså forklar.

- For jeg forstår ikke når du siger det ikke løser mit problem.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2010 af mathon

genlæs #2
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=811352

og

#4
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=811314


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Højresiden i mit udtryk foroven

(y1 - y)/y = y1/y - 1 = (0,891277)x+2 / (0,891277)x = (0,891277)2

var ikke korrekt, som jeg også skrev i en anden tråd om dette samme emne, idet jeg glemte at subtrahere 1. Det skulle være

(0,891277)x+2 / (0,891277)x -1 = (0,891277)2 -1
 

som også mathon var inde på.

Men hvorfor opretter du så mange forskellige tråde om det samme emne? Hold nu diskussionen om det samme emne i den samme tråd.


Skriv et svar til: Mathon DIT HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.