Fysik
Kræfter!
13. februar 2005 af
Julie J (Slettet)
Ved en tur i Ejection Seat (I ved godt sådan en der er i forlystelsesparker hvor man sidder i en vogn, der er forbundet til to snore som slippes og så flyver man op og ned i luften flere gange) får man en startacceleration på 47m/s^2, vognen og deltagernes masse er tilsammen 140kg.
Beregn størrelsen af den resulterende kraft idet vognen slippes.
hvordan gør jeg det? Er det bare
Fres=m*a
eller skal jeg igang med en kraftanalyse med Fn og Ft?
Ved start påvirker hver af elastikkerne stolen med en kraft, bestem størrelsen af denne idet det oplyses, at vinklen mellem elastikkerne og vognen (dvs. vandret) er 71grader.
Hvordan gør jeg det?
Håber der er nogen der kan hjælpe
Beregn størrelsen af den resulterende kraft idet vognen slippes.
hvordan gør jeg det? Er det bare
Fres=m*a
eller skal jeg igang med en kraftanalyse med Fn og Ft?
Ved start påvirker hver af elastikkerne stolen med en kraft, bestem størrelsen af denne idet det oplyses, at vinklen mellem elastikkerne og vognen (dvs. vandret) er 71grader.
Hvordan gør jeg det?
Håber der er nogen der kan hjælpe
Svar #1
13. februar 2005 af sigmund (Slettet)
Den resulterende kraft findes, som du selv siger, som Fres=m*a.
Snorkraften findes ved en kraftanalyse.
Snorkraften findes ved en kraftanalyse.
Skriv et svar til: Kræfter!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
