Spansk

Hurtig tjek

02. marts 2010 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej ejg har skulle lave en oversættelse men det er meget blandet om man skal bruge imperfektum eller præteritum og sådan så tænkte på om der er en vil tjekke den igennem

Alberto er 43 år og flyttede til Barcelona, da han var 18 år. Alberto er bøsse, men føler sig som en normal fyr. Bortset fra at han kun kan lide mænd. Selvom han iklæder sig kvindetøj og optræder som drag queen, føler han sig som en mand. Han er med andre ord ikke transvestit eller transseksuel. Før løb Alberto på rulleskøjter og blev spansk mester. Bøsser og heteroseksuelle kommer for at se ham på baren 'Strass', hvor han optræder. Bøsserne kan lide at se showet, men forelsker sig ikke i Alberto. Nogle gange kommer heteroseksuelle mænd, der har kærester, og opsøger ham. De vil gerne gå ud med ham og nogle gange går Alberto med dem. Alberto siger, at han er lykkelig, men det er svært at finde en kæreste, som kan acceptere hans arbejde som drag queen.

Gloser vi skal bruge:

Bortset fra :aparte de
Selvom : aunque
Med andre ord : en otras palabras forelske sig i : enamorarse de

Alberto tiene 43 años y se trasladó a Barcelona cuando tenía 18 años. Alberto es gay, pero siento como un tipo normal. Aparte de le gustan los hombres soló. Aunque se revestir con el ropa de mujeres y actua como un drag queen, se siento como un hombre. No es, en otras palabras, un travesti o transexual. Antes de la carrera de Alberto fue en los patines y el campeón español. Gays y heterosexuales vienen a verlo en la barra de strass en el que actúa. Gays gustar viendo el show, pero enamora con Alberto. A veces parece que los hombres heterosexuales que tienen novios, y visitarlo. Ellos quieren salir con él y, a veces, Alberto va con ellos. Alberto dice que él es feliz, pero es difícil encontrar un novio que puede aceptar su trabajo como drag queen.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2010 af jbmm (Slettet)

Alberto tiene 43 años y se trasladó a Barcelona cuando tenía 18 años. Alberto es gay, pero siento ("se siente", føle sig=sentirse) como un tipo normal. Aparte de ("aparte de que",=bortset fra at) le gustan los hombres soló ("sólo/solamente", bør rykkes længere frem i sætningen foran 'le gustan'). Aunque se revestir ("se reviste", skal bøjes i nutid) con el ("de la"; ropa er hunkøn) ropa de mujeres y actua ("actúa", -u- skal have accent (tryk) ellers udtales -ue- som en diftong (we)) como un drag queen, se siento ("se siente") como un hombre. No es, en otras palabras ('en otras palabras' bør placeres forrest i sætningen 'en otras palabras no es) un travesti o ("ni", hverken-eller=no-ni) transexual. Antes de la carrera de Alberto fue en los patines (antes/anteriormente Alberto patinaba sobres ruedas") y ("se hizo", 'hacerse'=blive) el campeón español. Gays y heterosexuales vienen a verlo en la barra de strass en el que ("donde" i stedet for 'en el que') actúa. Gays gustar viendo ("a los gays les gusta ver"; gustar+dativ) el show, pero enamora con ("pero no se enamoran de", forelske sig i=enamorarse de) Alberto. A veces parece que ("vienen hombres") los hombres heterosexuales que tienen novios, y ("para") visitarlo. Ellos quieren salir con él y, a veces, Alberto va con ellos. Alberto dice que él (overflødigt her) es feliz, pero es difícil encontrar un novio que puede aceptar su trabajo como drag queen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2010 af miinnaxd (Slettet)

 Alberto tiene 43 años y se trasladó a Barcelona cuando tenía 18 años. Alberto es gay, pero se siente como un tipo normal. Aparte de le gustan los hombres soló. Aunque se viste de la ropa de mujeres y actua como un drag queen, se siente como un hombre. En otras palabras no es un travesti o transexual. Antes Alberto patinaba sobre ruedas y fue el campeón español. 

Sådan ville jeg skrive det første, men kan selvfølgelig have overset noget :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2010 af jbmm (Slettet)

Det skal være "aparte de que", det hedder det også på dansk "bortset fra AT han", ellers OK.


Svar #4
02. marts 2010 af sweeti14 (Slettet)

Nåe ja . Tusind tak :)


Skriv et svar til: Hurtig tjek

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.